15 looks #8

Beautiful staircase

img_9259

nr-2

img_9223

nr-1

img_9211

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Leopard kimono: Hunkemöller – Top: H&M (similar) – Skirt: Minimum (similar) – Sunglasses: Mads Nørgaard – Bag: Markberg – Flower earrings: Mango – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk – Sandals: Birkenstock

Ovenstående look er fra den allersidste aften i smukke Nerja. Det er med glæde i tankerne, at jeg tænker tilbage. Jeg er nemlig lige nu blevet ramt af en træls forkølelse, og netop derfor glæder de her billeder mig endnu mere at se på, nu da jeg ikke er ved min stærkeste side.

Den smukke trappe i ser ovenover, var jeg (og stadig er) helt skudt i allerede fra da vi sad i taxaen og kørte ned af vejen. Derfor var der ingen tvivl om, at jeg skulle have taget billeder her. Jeg er simpelthen bare SÅ vild med dens fine mosaik.

Hvad synes i om looket? Og er trappen ikke bare smuk?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 looks #8