CIFF SS18

Waterfall

img_9063

nr-1

img_9007

nr-2

img_8921

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Bikini: Hunkemöller – Sunglasses: Mads Nørgaard – Earrings: Mango – Runners: Asics

Jeg bliver virkelig i et godt humør af at se på billederne ovenover. Det var dagen, hvor vi, mine efterskoleveninder og jeg, havde besluttet os for at tage på flodvandring i Nerja, Spanien. Vi var klar over, at det var en længere tur, som vi begav os ud på, men at vi ville opleve en masse smukke syn på vejen – og det fine vandfald i ser ovenover, var vores mål på vandringen. Vandfaldet lå 3 timer oppe, og ved vandfaldet var denne lille meget klare blå sø, som virkelig var helt unik og nærmest som taget ud af et maleri.

Jeg havde iført mig min nye bikini fra Hunkemöller, som jeg er blevet SÅ vild med. Jeg ville sådan ønske, at sommeren varede ved flere måneder endnu, så jeg kunne få lov at have den på noget mere. Bikinien sidder bare så fint på, og har den skønneste farve, som virkelig fremhæver ens sommerglød. Jeg er især vild med dens “strikkede” kanter, som gør, at bikinien hurtigt skiller sig ud blandet de andre i skuffen ;)

Hvad synes i om bikinien? OG er vandfaldet ikke bare helt vildt smukt?

// Helena

billede-dk-1

2 Kommentarer

  • Det ser helt vildt smukt ud (både dig og vandfaldet) og hvor er du blevet dygtig til at tage outfitbilleder. Det er virkelig spændende at følge din udvikling, og du bliver bare bedre og bedre for hvert eneste indlæg. Knus Maja!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak for dine søde ord Maja <3 Jeg er glad for, at du følger med i udviklingen herinde! Knus og god søndag

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CIFF SS18