On my mind: Checked jacket

The golf look

img_7408

nr-1

img_7411

img_7404

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Skirt: Zara (similar) – Knit: Henry Cotton’s (similar) – Sandals: Birkenstock – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk – Bag: Markberg

Dette look blev tydeligvis ikke “det næste look herinde“, flot skrevet Helena.. MEN ikke desto mindre, får i looket nu efter al modeuge-snakken herinde, som gjorde, at dette look ikke kom ud. Nu er der ikke mere derfra ;)

Jeg fik den vildeste golf-vibe, da jeg så mig selv i spejlet, og dér gik det op for mig, at dette nok må være et perfekt golf look -> til at stå og drikke en kop kaffe og kigge på andre, der spiller. Let’s be honest; jeg har ikke spillet rigtigt golf før. At have en golfkølle i hånden og spille et par huller med mine søstre ved mine bedsteforældres sommerhus i Himmerland, da jeg var 10 år, er ikke nok til at sige, at jeg har spillet… ;)

Hvad synes i om looket? Og er i vilde til golf?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Checked jacket