The golf look

Summer nights // Yellow and dots

nr-1

img_8856

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Tote bag: Ganni – Skirt: Vintage (similar) – Yellow top: H&M  – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk

Om jeg savner sommerferieaftener –  MEGET, ja.

Billederne ovenover er taget efter en festlig aften i Nerja af min roomie. Denne aften var virkelig en sjov én af slagsen; vi, mine efterskoleveninder og jeg, startede med yndlingsdrikken i det spanske (sangria) og middag (tapas, selvfølgelig ;)) krydret med det impulsive. Det impulsive er altid noget, jeg holder utroligt meget af – og i selskab med de rette (og måske et par glas ;)) bliver det sgu bare godt. Vi købte margarita på flaske –  yes, det findes (!), og sad på stranden kun lyst op af små lamper, der hang under nogle parasoller, og månen. Kan i fornemme det?  OG det var stadig omkring de 25 grader – det er jo vanvittigt egentligt. Gid det var sådan her om sommeren i DK. Hårsituationen ovenover, lad os da også lige snakke om den, hah, er naturligvis også fra en skøn idé, da vi selvfølgelig også skulle krydse natbadning i havet af listen den aften.

Nu til looket; jeg er bare så glad for farven på denne top og toppens smukke udskæring – og ovenstående nederdel må helt sikkert være min yndlings lige nu. Hvad synes i om looket? Og har i også nogle hyggelige sommerhistorier, som i har lyst til at dele?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The golf look