Señorita

Stripes and dots // CPHFW

img_9671

nr-2

img_9680

nr-1

img_9672

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Stripes: Mads Nørgaard – Skirt: Vintage – Shirt: Sand Copenhagen (similar) – Sneakers: Lacoste – Bag: Markberg – Sunglasses: Mads Nørgaard

Striber og prikker sammen. Her er der sikkert folk, der synes, at de to mønstre er hinandens modsætning, og derfor ikke bør kombineres – eller også er det lige dét, der gør, at dette look fungerer. Jeg snupper den sidste valgmulighed. Jeg er fan. Mønstre sammen er helt perfekt, og her fungerer det bare på en helt vildt behagelig måde, da de begge er i sort/hvid.

Jeg havde looket på på tredjedagen i København, hvor jeg blandt andet tog et smut forbi Ganni’s pop-up butik “Ganni fruit shop”, som i også kunne se på min instagram (@helenatroelsendk), hvor jeg viste det enormt pæne, og eksklusive, keramik designet af Jessica Hans. Se det lige HER!

Hvad synes i om looket? Og var i også forbi pop-up butikken?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Señorita