Waterfall

Señorita

img_9144

nr-1

img_9189

img_9175

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Dress: Mango (similar) – Phoenix earrings: Hvisk – Sunglasses: Mads Nørgaard – Signet ring: Hvisk

Nu er det blevet tid til at vise det første look frem fra Nerja, hvor jeg var i slutningen af sommerferien. Jeg udgav det allerførste indlæg fra Nerja i fredags, som i kan se HER. Looket ovenover havde jeg på, da de danske kvinder spillede sig til sølv ved EM finalen – nationalfølelsen var også pakket med til Spanien ;)

Jeg er så glad for dette look. Alle items i rød. Der er jo næsten ligheder mellem danse-emojien og mig, hva? haha.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Waterfall