Waterfall

Señorita

img_9144

nr-1

img_9189

img_9175

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Dress: Mango (similar) – Phoenix earrings: Hvisk – Sunglasses: Mads Nørgaard – Signet ring: Hvisk

Nu er det blevet tid til at vise det første look frem fra Nerja, hvor jeg var i slutningen af sommerferien. Jeg udgav det allerførste indlæg fra Nerja i fredags, som i kan se HER. Looket ovenover havde jeg på, da de danske kvinder spillede sig til sølv ved EM finalen – nationalfølelsen var også pakket med til Spanien ;)

Jeg er så glad for dette look. Alle items i rød. Der er jo næsten ligheder mellem danse-emojien og mig, hva? haha.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Waterfall