On my mind: Printed dresses

Purple tones // CPHFW

img_9589

nr-1

img_9583

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Checked pants: Zara – Striped top: Zara – Bag: Markberg (similar) – Jacket: Vintage – Sneakers: Lacoste – Sunglasses: Mads Nørgaard

Andendagen i København havde jeg ovenstående look på. Jeg er vild med de 2 forskellige toner af lilla i dette look. Lilla bliver en stor farve her til efteråret, og jeg må faktisk lidt stille sige, at lilla ikke er en farve, jeg har særlig meget af i min garderobe, desværre. Det er en farve, der nok gang på gang er blevet fravalgt til fordel for rød og lyserød, som har fyldt meget denne sommer, men nu er lilla kommet med i konkurrencen i mit klædeskab ;)

Hvad synes i om looket? Og om farven lilla?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Printed dresses