CPHFW SS18 // Designskolen Kolding show

Phoenix earrings

img_9383

img_9381

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Phoenix earrings: Launch next week at Hvisk – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk

Disse sindssygt smukke øreringe modtog jeg på dagen, hvor jeg rejste til Nerja. Det var en optur måde de blev leveret på, da jeg idet jeg åbner min hoveddør kl.04 om natten (vi rejste tidligt, kan i fornemme, haha) ser denne pakke hænge på dørens håndtag. Hvilken glædelig surprise at få med på rejsen! Jeg havde dog desværre ikke mulighed for at fortælle om dem herinde på det tidspunkt, da jeg var uden computer – men nu er det blevet tid. Derudover vil jeg også fortælle, at denne kollektion “Phoenix”, som er Hvisk’s nyeste kollektion, bliver lanceret i den kommende uge – og jeg glæder mig så meget til at se, hvad kollektionen kommer til at byde på ;) Det bliver en “stay tuned” for alle parter i denne omgang. Jeg kender nemlig kun til disse smukke øreringe.

Hvad synes i om dem? Er de ikke bare pæne?

// Helena

billede-dk-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW SS18 // Designskolen Kolding show