Leo and purple // CPHFW

On my mind: Printed dresses

printed-dresses

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Palms: Rabens Saloner – Leopard: Gestuz – Snake: By Malene Birger – Green: Stine Goya – Sneakers: Ganni

Jeg har i et godt stykke tid nu været ret så begejstret for mønstrede kjoler og nederdele (se dette modeuge look HER og dette look HER). Jeg elsker, når et look har et “fokus”, altså et item, der skaber opmærksomhed fra de andre items i looket. Der vil med 100% garanti komme mange flere looks herinde, som har en styling ligeledes. Disse “sjove” og opmærksomhedstiltrækkende items benytter jeg tit som underdel, da jeg ofte føler, at det er lige hér, det ellers vil være mest oplagt at tage den safe vej og vælge sort eller denim – OG netop derfor fungerer det så smukt. Dét at iføre sig et mere opsigtsvækkende item er en del af charmen og personligheden i et look, så looket dermed ikke bliver normcore. Disse items, der virker fremtrædende, kan ligeledes være sko i en farve, store detaljer, pynt på en taske, anderledes kantede solbriller eller volume, som giver en cool silhuette – listen kan snildt fortsætte. Netop sådanne items får vi masser af i fremtiden. SS18 kollektionerne indebar nemlig mange farverige items og items, som netop kan give dette “fokus”.

 Jeg er altså blevet ret hooked på print og farver. Så kort kunne det også formuleres ;) Ovenstående kjoler er så pæne, og jeg ville ønske, at de boede i mit skab herhjemme. Se mere på magasin.dk/dame/kjoler. Jeg vil style kjolerne med en basic t-shirt, en oversized skjorte eller en strik (alt efter hvilken begivenhed jeg skal deltage i). Det er vigtigt ikke at benytte sig af et ligeså printet item som overdel, da hele effekten vil forsvinde. Hvis en ligeså printet overdel benyttes, vil der dermed komme et fuldt fokus på hele kroppen, ligesom kjolen i sig selv også giver (som selvfølgelig også ser vildt lækkert ud – men ikke lige min pointe her). Et basic item giver nemlig dén ro til looket, og skaber det øgede fokus på kjolens underdel, som jeg ønsker. Dernæst vil jeg tilsætte et par sneakers eller mine Birkenstock sandaler. Ærligt, så kan man benytte sig af alle muligheder her; selv støvler vil se mega lækkert ud.

De 4 smukke kjoler skal selvfølgelig også have et pænt sted at hænge. Disse meget fine og simple tøjskabe fra Kitchn.dk ville fungere så fint til opbevaring af de fine kjoler, da de kan give liv til ens rum ved blot at hænge på bøjlestangen, da kjolerne har disse iøjefaldende prints. Resten af ens garderobe må selvfølgelig også gerne flytte med ind i skabet ;) Se mere her.

Hvad synes i om hele idéen med ét fokus i et look?

// Helena

billede-dk-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo and purple // CPHFW