Leopard dress

On my mind: Checked jacket

checked-jacket

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Jacket: Baum und pferdgarten – Skirt: Ganni – Phoenix signet ring: Hvisk – Bag: Núnoo – Snake boots: Ganni

PÆNT. Det er det første ord, jeg vil skrive om dette look.

Jeg ville sådan ønske, at den ovenstående jakke var min; for hold nu op, hvor er den cool. Udover begejstringen for jakken, så er jeg også ret så glad for stylingen helt generelt, da looket spiller på print-på-print. Jeg er begyndt at få et større crush på mange prints i et look (se HER og HER). Jeg elsker, at man først tænker; “er det her for meget” – og NEJ, det fungerer fandme bare smukt.

Hvad synes i om looket? Og om print-på-print?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Leopard dress