Leopard dress

On my mind: Checked jacket

checked-jacket

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Jacket: Baum und pferdgarten – Skirt: Ganni – Phoenix signet ring: Hvisk – Bag: Núnoo – Snake boots: Ganni

PÆNT. Det er det første ord, jeg vil skrive om dette look.

Jeg ville sådan ønske, at den ovenstående jakke var min; for hold nu op, hvor er den cool. Udover begejstringen for jakken, så er jeg også ret så glad for stylingen helt generelt, da looket spiller på print-på-print. Jeg er begyndt at få et større crush på mange prints i et look (se HER og HER). Jeg elsker, at man først tænker; “er det her for meget” – og NEJ, det fungerer fandme bare smukt.

Hvad synes i om looket? Og om print-på-print?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard dress