Dots

Home // CPHFW

home-cphfw

Jeg ankom til Vejle i går efter en fantastisk skøn rejse med mine efterskoleveninder til Nerja i Spanien. Jeg glæder mig så meget til at vise mere derfra.

Programmet har været godt tæt det sidste stykke tid, som i måske har kunnet fornemme herinde også. Færøerne var den første destination (mere om den smukke rejse senere), hvorefter jeg efter en overnatning hjemme rejste til Nerja, og nu står programmet på modeugen, som jeg er taget afsted til i dag. Modeugen i år bliver helt speciel for mig, da jeg skal til mit første show, som jeg virkelig ser frem til. I kan følge med her (@helenatroelsendk), hvor jeg også vil opdatere fra modemessen.

Ovenstående billede er et sneak peek på det næste look herinde. Jeg håber, at i hygger jer så meget om det er på en rejse, SMUK festival, modeugen eller noget helt fjerde :)

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Dots