Home // CPHFW

CPHFW SS18 // Designskolen Kolding show

nr-1

Jeg er nu hjemme igen efter nogle SÅ skønne dage i København, og jeg sidder nu med en masse materiale, der meget snart glæder sig til at blive udgivet ;) Modeugen var så spændende, og jeg elsker at opleve stemningen i de københavnske gader i løbet af en modeuge. Det er så tydeligt – og man er ikke et sekund i tvivl om, at ugen er fyldt med mode, da gaderne er fyldt med lækre og inspirerende looks. Det er den 3. modeuge, som jeg har deltaget i, og jeg er ligeså begejstret som tidligere. Jeg bliver nok aldrig mættet af stemningen og al inspirationen.

Jeg var så heldig at blive inviteret til Designskolen Koldings show i onsdags, som virkelig var en skøn oplevelse, da det for det første var nogle super cool mini-kollektioner fra de 8 designere, og for det andet var det mit allerførste show, hvilket satte et ekstra præg på det hele. Designerne bag er så dygtige og kreative, at det virkelig kunne mærkes, da modellerne én efter én kom frem med løse silhuetter og skarpe snit. Jeg har udvalgt nogle favoritter fra showet ovenover, hvor jeg sad på første række med et godt overblik over de smukke og inspirerende looks.

I løbet af de kommende dage vil mine looks fra modeugen dukke op – OG ellers kan i se sneak peeks på @helenatroelsendk.

// Helena

2 Kommentarer

  • Camilla Mikkelsen

    Tak for dit indlæg om Designskolen Koldings BA modeshow. Jeg sender det videre til designerne, så de alle kan se dit fine indlæg 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home // CPHFW