Gingham checked skirt // Off we go

Unique jewellery storage

jewellery

Lyserød Kähler skål: HER – Blå Kähler skål: HER – Lund Copenhagen armbånd: HER – ByBiehl vedhæng: HER – Nordahl forgyldte øreringe: HER – Nordahl oxideret øreringe: HER – Obaku Blik ur: HER

At have en god samling af smukke smykker uden at have en ligeså pæn opbevaring til dem? Se her dukker et stort problem op. Det er meget vigtigt for mig, at hvis man investerer i noget dyrt og pænt, så skal det også tildeles en pæn plads – måske endda en pæn udstillingshylde i rummet? Dét fortjener smykket eller det pæne item. Ingen tvivl der. Ønsker du at se på flere smykker eller ure kan du finde det her.

 Jeg har tænkt mig at tilegne dette indlæg til netop løsningen på smykkeproblemet. Jeg har ovenover udvalgt 2 Kähler skåle, som er et lille kunstværk i sig selv. Dermed udstråler de netop dét, som jeg ønsker. Skålene jeg har udvalgt vil kunne præsentere dine smykker helt perfekt, fremfor at smykkerne ligger i de æsker (som jo selvfølgelig også kan være smukke!) de kom i eller endda blot på natbordet, hvor du måske lagde smykkerne lige inden du gik i seng. Du kan finde andre smukke skåle eller andet lækkert interiør hos jacobsenmobler.dk. Disse smykkeskåle (jeg er ikke sikker på, at det er et ord endnu, men jeg indfører det netop nu) vil også kunne hjælpe i situationer som: “Hvor lagde jeg dog mit smykke?“, en anden person svarer; “den ligger vel på sin plads?“, og netop her indser du; “den har jo egentlig ikke en fast plads!” Jeg håber, at du kan genkende denne hektiske situation lidt, eller også er det blot mig, når jeg ihærdigt forsøger at finde et item, der på mystisk vis er forsvundet – eller for den sags skyld min telefon, som jeg havde i hånden for 2 minutter siden…

Kender i til den situation, som jeg beskrev ovenover? Og hvordan opbevarer i jeres smykker?

// Helena

billede-dk-1

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Gingham checked skirt // Off we go