Palm trees

Pink power

img_7160

nr-2

img_7021

nr-1

En tendens, der er godt inspireret fra 70’er livsstilen med #freethenipple-bølgen, som hver sommer, naturligt nok, dukker op igen og igen, da vi nok hurtigt kan blive enige om, at det er pænt rart at gå uden bh i varmen ;) MEN, som har set lyset i butikkerne i år, da mærker som Ganni og Mango er hoppet med på tendensen ved at designe t-shirts med et print på hvert bryst. Der er også brands, der blot har valgt et print på det ene bryst.

Jeg er vild med denne trend, som giver humor til looket – og på samme tid har et budskab med sig. Jeg har ovenover selv været i gang med et projekt med de lyserøde sløjfer, som bare passer SÅ godt til de pink suit pants.

Hvad synes i om tendensen? Og om looket ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palm trees