London guide: Where to eat? #2

Palm trees

img_6704

nr-1

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Shirt + pants: Moss Copenhagen – Mules: Notabene – Bubble ring: Hvisk – Sunglasses: Mads Nørgaard

Ovenstående look var jeg iført på sommerferiens første lørdag, da jeg skulle til min venindes fødselsdag. Jeg er SÅ begejstret for dette palmeprint, som virkelig giver den helt rette vibe til en god sommeraften. En god sommeraften dufter også af gode drinks, og ved min hånd ses også en aperol spritz – bare lige for at understrege viben – OG fordi det bare smager helt perfekt af sommer ;)

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London guide: Where to eat? #2