Light yellow vest

Packing list: The Faroe Islands

packing-list-2

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Knit: Ganni – Printed pants: Ganni – Rain coat: Rains – Mules: Notabene – Stripes: Mads Nørgaard – Dress: Mads Nørgaard – Jeans: Wrangler – Blue shirt: Gestuz – Bag: Markberg – Signet ring: Hvisk – Bubble ring: Hvisk

Det er ved at være tid til, at jeg så småt begynder at pakke kufferten, da jeg om 3 dage rejser mod smukke Færøerne. Jeg glæder mig SÅ meget. Det er vigtigt for mig altid at starte med et overblik over items, jeg ønsker at have med, og det ser i ovenover. Det er altid rart at have en guideline, som selvfølgelig ganges op med antal rejsedage. De forskellige items ovenover måtte MEGET gerne ligge i min kuffert, det er helt sikkert.

Jeg tænkte, at dette overblik kunne bruges til inspiration, hvis du også rejser til Færøerne eller til lignende destinationer, hvor temperaturen ikke er over de 15 grader. Hvis jeg kender mig selv ret, så kommer min kuffert nok til at være fyldt op med varme strikke. Dét er bare det vigtigste punkt på listen; ikke at fryse. Jeg har desuden også tænkt mig at tage mine sneakers samt løbesko med, da det er nødvendigt med gode sko oppe i fjeldene og til at gå rundt i om dagen.

Har i været på Færøerne før?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Light yellow vest