On my mind: Animal print

Light yellow vest

img_7314

nr-2

img_7323

nr-1

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Stripes: Mads Nørgaard – Vest: My mom’s – Jeans: H&M – Suede shoes: Lloyd – Earrings: Homemade – Bubble ring: Hvisk

Jeg er så begejstret for dette look. Denne lysegule vest er simpelthen SÅ sød, at jeg ikke kunne stå for den, da jeg så den hænge i min mors skab. Jeg tænkte med det samme; “dén her, den bliver god sammen med min Mads Nørgaard stribet bluse”. OG så hoppede jeg i looket.

Jeg var iført outfittet, da jeg var ude at spise med min savnede gym-veninde på en græsk restaurant, jeg længe har ønsket at afprøve (det var heldigt hun var med på den ;)) Og det var SÅ lækkert.

Billederne ovenover snyder dog, da jeg faktisk ikke fik taget billeder af looket den aften, så jeg måtte i outfittet igen (*indsæt emoji med himmelvendte øjne*), da min søster og jeg var på en shoppingtur (real struggle, hahah). Jeg måtte altså bare have billeder af dette look; kald mig bare skør ;)

Vi skød disse billeder af looket foran shoppingcentret, Bryggen, i Vejle, som har denne rustikke facade.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

On my mind: Animal print