On my mind: Animal print

Light yellow vest

img_7314

nr-2

img_7323

nr-1

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Stripes: Mads Nørgaard – Vest: My mom’s – Jeans: H&M – Suede shoes: Lloyd – Earrings: Homemade – Bubble ring: Hvisk

Jeg er så begejstret for dette look. Denne lysegule vest er simpelthen SÅ sød, at jeg ikke kunne stå for den, da jeg så den hænge i min mors skab. Jeg tænkte med det samme; “dén her, den bliver god sammen med min Mads Nørgaard stribet bluse”. OG så hoppede jeg i looket.

Jeg var iført outfittet, da jeg var ude at spise med min savnede gym-veninde på en græsk restaurant, jeg længe har ønsket at afprøve (det var heldigt hun var med på den ;)) Og det var SÅ lækkert.

Billederne ovenover snyder dog, da jeg faktisk ikke fik taget billeder af looket den aften, så jeg måtte i outfittet igen (*indsæt emoji med himmelvendte øjne*), da min søster og jeg var på en shoppingtur (real struggle, hahah). Jeg måtte altså bare have billeder af dette look; kald mig bare skør ;)

Vi skød disse billeder af looket foran shoppingcentret, Bryggen, i Vejle, som har denne rustikke facade.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Animal print