Packing list: The Faroe Islands

Harbour

img_7326

nr-1

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Shirt: Moss Copenhagen (similar) – Jeans: H&M – Knitted blouse: H&M – Crossbody bag: Markberg – Suede shoes: Lloyd

Ovenstående look er fra i forrige weekend, hvor jeg var i Middelfart. Billederne er taget ved havnen i Middelfart, hvor vi også spiste på en restaurant med udsigt ud over havnen i solskin. Det var bare en rigtig hyggelig sommeraften.

Jeg havde iført mig min palmeskjorte løst over min stramme sorte bluse, da jeg er ret glad for lag-på-lag. Jeg synes, at det giver en rigtig pæn effekt. Derudover er det super behageligt at være iført, da man dermed kan regulere efter vejret.

Hvad synes i om looket?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing list: The Faroe Islands