Idyllic place

Details #8

img_5082

Se resten af looket HER

img_6464

Se resten af looket HER

img_6631

Se resten af looket HER

img_4861

Se resten af looket HER

img_6674

Se resten af looket HER

Jeg opdagede, at det er hele 4 måneder siden sidst, jeg har udgivet et “details”-indlæg. Det er da alt for dårligt, og dermed får i den 8. udgave af “details” i dag. Jeg er ret begejstret for dette tiltag herinde, da det giver et godt overblik på de forskellige looks –  og ikke mindst en masse inspiration.

Jeg har altid svært ved at vælge favoritter ud, men jeg må sige, at nr. 1 og 4 gør det meget godt.  Hvilken detalje er din favorit?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idyllic place