Red sofa

Cherry on top // Pearls

img_7203

img_7178

img_7196

Vejret i juli har skuffet en hel del herhjemme, og jeg har dermed haft nogle forskellige projekter i gang indendørs. Dette har resulteret i 2 forskellige t-shirts (HER og HER), ovenstående perleøreringe og de kendte tassel øreringe. Perletendensen har virkelig været hypet de seneste par måneder, og det er der også en god grund til, hvis i spørger mig, da de virkelig fremhæver ansigtet med et farverigt pust og giver prikken over i’et i et look (the cherry on top, som man siger ;)). Det her ordspil og kirsebærrene på billederne fungerede sjovere i mit hovede, må jeg nok indrømme nu, hahah.

Jeg er typen, der har svært ved at lave ingenting, og jeg har dermed altid et eller andet i gang. Har i det også på samme måde? Og hvad synes i om ovenstående øreringe?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red sofa