Red sofa

Cherry on top // Pearls

img_7203

img_7178

img_7196

Vejret i juli har skuffet en hel del herhjemme, og jeg har dermed haft nogle forskellige projekter i gang indendørs. Dette har resulteret i 2 forskellige t-shirts (HER og HER), ovenstående perleøreringe og de kendte tassel øreringe. Perletendensen har virkelig været hypet de seneste par måneder, og det er der også en god grund til, hvis i spørger mig, da de virkelig fremhæver ansigtet med et farverigt pust og giver prikken over i’et i et look (the cherry on top, som man siger ;)). Det her ordspil og kirsebærrene på billederne fungerede sjovere i mit hovede, må jeg nok indrømme nu, hahah.

Jeg er typen, der har svært ved at lave ingenting, og jeg har dermed altid et eller andet i gang. Har i det også på samme måde? Og hvad synes i om ovenstående øreringe?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Red sofa