MN stripes in the streets of CPH

Vacation mood ON

img_6195

(Se hele looket HER)

Hold nu op. Endelig kan jeg trække vejret dybt igen og holde fri. Ferie. Jeg er SÅ klar på endelig at kunne trække stikket ud, og bare fokusere på lige netop dét jeg ønsker allermest.

Jeg havde min sidste eksamen i dag, og nu er det officielt slut med 2.g. Et år, der har været hårdt i og med, at det har være et skema med nogle fag, som jeg ikke selv har ønsket (og heller ikke ønsker at bruge tid på i fremtiden). Det er dog vigtigt at se på det med klare øjne, da det altid er godt at åbne sin horisont for ny viden og nye fag. Det skal man altid huske på ;)

GLÆDELIG fredag – og sommerferie til dem af jer, der også har fået det :)

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MN stripes in the streets of CPH