Ruffle skirt

Sunnies and perfect lips

img_5488

img_5493

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Sunglasses: Mads Nørgaard – Lipstick: Mac – Hay notebook

Hermed 2 essentielle sommeritems, som jeg aldrig – aldrig, rejser væk fra hjemmet uden: Solbrillerne giver vel lidt sig selv. De er så frygtelig vigtige på en smuk sommerdag. Læbestiften i farven “Mocca” med “Satin”-finish, som er en finish imellem det matte og skinnende, hvilket gør den helt perfekt til sommeren. Den er meget let at påføre, og er dermed helt perfekt på – uden at være glossy på nogen måde.

På billedet ses også en notesbog, som jeg selv finder meget relevant i min taske. Det er altid så rart at have med sig, hvis man pludselig bliver inspireret eller kommer på idéer – den er dermed helt essentiel at rejse med, da man sjældent husker indtryk i detaljer.

Har i items, som i aldrig rejser uden?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ruffle skirt