Streets of Vejle

Summer earrings

img_6875

img_6887

Earrings: Mango – T-shirt: Diy

Ovenstående øreringe kom hjem til mig for et par dage siden, og jeg er SÅ glad for dem. De supplerer hinanden perfekt, da blomsterne er til det mere festlige look, hvorimod de kantede hoops er mere hverdagsanvendelige. De to par øreringe skal være det første jeg pakker ned i min kuffert, når jeg rejser til både Færøerne og Malaga her til sommer – men ligeledes er de også pakket ned i min taske i dag, hvor min søster og jeg er kørt afsted til Kerteminde, hvor vi bare skal hygge os i de næste 3 dage sammen. Det bliver virkelig skønt at komme helt ned i gear i de smukke omgivelser.

Jeg viste ovenstående diy t-shirt og kantede hoops in-action i går i DETTE indlæg, som virkelig fungerer godt, synes jeg.

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streets of Vejle