Favorite?

Streets of Vejle

img_6860

nr-1

img_6867

img_6865

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Jeans: Zara – Jacket: Vintage – Tote bag: Notabene – T-shirt: Diy – Earrings: Mango – Silver rings: Hvisk – Bubble ring: Hvisk – Headband: Ganni – Sneakers: Lloyd

Billederne ovenover er fra i fredags, hvor min søster og jeg snuppede en kop kaffe på min nok yndlings kaffebar i Vejle ved navn “Kaffebaren”. Der er SÅ hyggeligt derinde – og placeringen er lige foran rådhuset (dermed helt centralt). Vi satte os udenfor, da vejret var fint lunt og solrigt. Helt perfekt til at kunne mærke stemningen på strøget.

Den ovenstående t-shirt er resultatet af et kreativt projekt, som jeg har haft længe i tankerne. Jeg er selv ret så begejstret for resultatet med det fine one-line malet ansigt.

Hvad synes i om looket? Og om min diy t-shirt?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite?