Jane Kønig studio

Skirt styling // Birthday brunch

img_6598nr-1img_6631

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Pleated dress: Monki – Skirt: Urban Outfitters – See-through t-shirt: Urban Outfitters – Hoops: Weekday – Bubble ring: Hvisk

Ovenstående pink look var jeg iført til vores, min tvilling og jeg, 19-års-brunch i mandags for hele familien, som virkelig var lækkert.

Jeg er SÅ begejstret for stylingen med en nederdel over en kjole. Det giver et sjovt og cool udtryk på en og samme tid, som virkelig er et fint øjefang. Jeg er blevet helt hooket på lag-på-lag. Det er næsten lige før, at jeg føler et outfit er for simpelt, hvis det blot indeholder en t-shirt. Jeg må nok indstille mig på, at det bliver en meget MEGET varm sommer, hvis ikke jeg ændrer min holdning lidt, haha ;)

Hvad synes i om stylingen?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig studio