Summer tee

Preparation with Goodiebox // Nineteen

img_6337

img_6362

img_6354

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Goodiebox: HER – Necklace: HER, HER – Bubble ring: HER – Silver rings: HER – Notabene mules: HER – Sunglasses: HER

Så er den første sommerdag her endelig. Jeg har virkelig set frem til denne dag, hvor man officielt kan kalde det sommer. Dog ser jeg mest frem til dagen i morgen: d. 2. Juni. Jeg fylder nemlig de fine 19 år, og jeg er ret så spændt. Det er altid en lidt skør følelse; dét at blive ældre. Jeg begynder så småt at synes, at årene lyder af mange nu, haha ;)

I forhold til min fødselsdag er jeg begyndt på de sidste forberedelser, og her kommer Goodiebox ind i billedet (læs alt om konceptet HER), da min tvilling og jeg skal forkæle os selv inden dagen i morgen. Jeg har hermed en skøn nyhed dertil, og det er, at i kan få en boks med 15% rabat ved brug af rabatkoden “GBHVISK”. Dermed kan i få fingrene i denne dejlige boks med essentielle produkter til de længe ventede sommerdage.

Har i fået købt en boks?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer tee