NorthSide 17

MN stripes in the streets of CPH

img_5437

nr-2

img_5444

nr-1

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Hoops: Weekday  – Lace socks: Asos – See-through t-shirt: Urban Outfitters – Jacket: SamsoeSamsoe – Suit pants: Zara – Stripes: Mads Nørgaard – Snake bag: HER

Jeg var iført ovenstående outfit, da jeg var i København for nogle uger siden. Vejret var ligesom nu, og det var derfor nødvendigt med en jakke. Jeg bar denne jakke fra SamsoeSamsoe, som fungerer ligeså behageligt som en sweater, da jeg frygtede, at jeg nok ville komme til at fryse uden  – og det var et klogt valg ;) Efter disse billeder blev skudt, tog jeg op til det smukke Jane Kønig studio, som i kan læse meget mere om HER.

Hvad synes i om looket?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NorthSide 17