NINETEEN

Jane Kønig studio

img_5468

img_5473

img_5477

De af jer, der følger min instagram (@helenatroelsendk), har allerede set et billede fra det smukke Jane Kønig studio. Jeg var netop på et visit, sidst jeg var i København, da jeg ikke havde fået det besøgt endnu. Som i kan se ovenover, er det simpelthen et så cool kontor – og studie ikke mindst, som er placeret i centrum af København. Jeg udgiver meget snart det første indlæg, som er taget i studiet. Stay tuned :)

Apropos ingenting; jeg er kæmpe fan af velourstolene, de måtte MEGET gerne stå rundt om mit bord herhjemme.. ;) Er de ikke bare pæne?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NINETEEN