Sunnies and perfect lips

Bring your basket everywhere

muubs-basket-vibholm-dw-watch

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Watch: HER – Basket: HER – Dress: HER – Jeans: HER – Loafers: HER

Looket ovenover har jeg haft i mine tanker lige siden, at jeg udgav DETTE indlæg, hvor også en stråtaske indgår. Kombinationen af et strå-item, farven rød og denim er virkelig smuk. Jeg er vild med, at det eneste mørke item er de fine loafers. Dermed bliver looket utrolig wearable her til sommer, da det ikke bliver “tungt” at se på. Jeg har valgt at style looket med et rosegold ur fra Daniel Wellington, som virkelig har et kønt og feminint udtryk. Uret, som nok mest er kendt i sort, er virkelig et klassisk item. Ønsker man at bryde lidt op med det klassiske, så vil jeg vælge denne farve, som giver et “lettere” udtryk. Find et stort udvalg af Daniel Wellington ure her.

Nu er det vist også blevet tid til at snakke om de kurve på billedet – som min søster så fint fik sagt: “Hvorfor har du sat kurve sammen med dit look”, haha. For ja, ovenstående stråkurve er nok ikke heeelt beregnet til at bære rundt på; MEN, hele tendensen omkring dét at bære sin stråtaske eller kurv til andet end blot stranden, er jeg ret så fan af – og det er jeg nok ikke helt ene om, hvis man tjekker diverse fashionsites. Dette gav jeg også udtryk for i DETTE indlæg, omhandlende denne tendens. Jeg synes, at strå-items giver den helt perfekte sommer-vibe til ens look. OG, det er jo også kun sommer én gang om året – så hvorfor ikke gå all-in?

Udover disse smukke stråkurve, som jo nok egentlig er beregnet til hjemmet med en cool kaktus eller magasiner i, så har mærket “Muubs”, der står bag kurvene, åndssvagt mange lækre bolig-items, som vil passe helt perfekt ind herhjemme. Mærkets designs har den helt rette naturlige stil, som jeg holder meget af, da stilen giver en utrolig behagelig ro. Klik her for at se de fine bolige-items, som jeg taler om.

Hvad synes i om tendensen? OG om looket?

// Helena

billede-dk-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunnies and perfect lips