4 years

Yellow top // The 70’s

img_5692

nr-2

img_5738

nr-1

img_5754

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Top: Vintage – White knit: Bruuns Bazaar – Jeans: H&M – Silver rings: Hvisk – Bubble ring: Hvisk

Nu er det blevet tid til at vise jer det andet look fra “How to style: Denim jeans“-videoen.

Jeg er SÅ begejstret for den gule top, som jeg er iført ovenover. Den har en helt særlig historie, da den stammer helt tilbage fra 70’erne af, da min moster var meget, meget ung. Jeg synes, at den er så fantastisk i sit “power”-udtryk, som jeg desværre ikke synes, at man ser særlig ofte i butikkerne i dag. Den klassiske skandinaviske “less is more”-stil overtager desværre ofte butikkerne, som jeg synes er synd. En god balance ville være great :)

Hvad synes i om looket ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE STYLINGSINDLÆG

4 years