At the beach with Hunkemöller

Summer tee

img_5998

nr-1

img_5989

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Hvisk stylist t-shirt – Necklace: Hvisk – Skirt: Envii – Jacket: Vintage – Earrings: Hunkemöller – Sunglasses: Mads Nørgaard

Ovenstående look var jeg iført den første aften i sommerhuset i Løkken. Jeg er iført en ny limited stylist t-shirt fra Hvisk, som jeg virkelig synes er cool. Jeg er ret vild med t-shirts, hvor der er et lille motiv på det ene bryst. Jeg synes, at det giver et så cool og personligt præg til ens look. Ovenstående motiv er 5 piger med forskellig stil, som symboliserer det unikke og personlige; ingen er ens.

Hvad synes i om looket? Og om t-shirten?

// Helena

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At the beach with Hunkemöller