On my mind: Travel

Oversized shirt // Red mules

img_5559

nr-2

img_5612

img_5596

nr-1

img_5587

Oversized shirt: Zara – Silk scarf: Vintage – Denim jeans: H&M – Red mules: Notabene – Bubble ring + silver rings: Hvisk – Earrings: Mango

Hermed kommer det første look fra min “How to style: Denim jeans“-video. Jeg er SÅ begejstret for de fine kontraster i dette look; de røde mules til netstrømper og ripped jeans til et silketørklæde. Derudover er et must i mit klædeskab lige nu oversized skjorter. De fungerer altså bare altid.

OG så kom jeg lige i tanke om, at jeg ikke engang har fortalt herinde, at jeg har fået skudt 2 nye huller i mine ører. Jeg har længe gået med tanken om det, da jeg synes det ser så cool ud – og så skete det, som i kan se på close-up billedet ovenover ;)

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Travel