Bubble rings // NEWS

On my mind: Travel

styling-1

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Stine Goya dress: HER – 2NDDAY jeans: HER – Beck Söndergaard sandals: HER – Mads Nørgaard sunglasses: HER – Hvisk bubble ring (blue): HER – Hvisk bubble ring (smoke): HER

Ovenstående look er helt perfekt til disse dage, hvor solen titter frem, og temperaturen er stigende. Den helt igennem smukke kjole fra Stine Goya, som er vist ovenover, kunne være intet mindre end perfekt at iføre sig, da den både kan styles helt simpelt, blot som den er, eller tilsat jeans som ovenover, der giver hele looket edge og samtidig nedtoner kjolen til et mere hverdagspræget look. Det er selvfølgelig en smagssag om man er til jeans under kjoler eller ej, men jeg må sige, at jeg er absolut faldet for denne styling. Find tøj fra Stine Goya her eller tryk på linket ovenover for at komme direkte til den smukke kjole. Hvis jeg ejede kjolen, ville jeg helt sikkert iføre mig den herhjemme i stil med stylingen ovenover, og ligeledes pakke den ned i kufferten til sommerferiens rejser tilsat en (forhåbentlig) lækker sommerkulør.

Angående rejser blev jeg forleden gjort opmærksom på en ny rejsedestination: Java i Indonesien. De fleste har nok hørt om Bali og Gili-øerne med de lækre hvide strande, der ikke andet end minder om tanken om paradis. Jeg vil SÅ gerne besøge Indonesien og især Gili-øerne, da min storesøster selv anbefaler at rejse dertil, eftersom hun var der som backpacker i hendes sabbatår. Jeg kan ikke sige andet end, at hun blev så imponeret. Eftersom jeg nu er blevet ret facineret af Java, kunne denne destination også snildt komme på listen ;)  Se mere om rejser til Java her.

Jeg må dog indstille rejse-tankerne lidt for nu, da jeg har mange to-do’s i min kalender (læs med HER) før jeg kan gå på sommerferie om en måneds tid…

Hvad synes i om looket ovenover? Og har i besøgt Indonesien?

// Helena

billede-dk-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bubble rings // NEWS