Yellow top // The 70's

At the beach with Hunkemöller

img_6222

nr-2

img_6148

nr-5

img_6206

nr-4

img_6191

nr-3

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54Bralette: HER – Kimono: HER – Earrings: HER  – Silver rings: HER – Bubble ring: HER –  Sunglasses: HER – Sandals: Topshop – Denim jeans: Zara

Billederne ovenover er taget på en strand nær Løkken, hvor jeg har været i et dejligt sommerhus i Kristi himmelfartsferien. Det var så hyggeligt, og vejret var helt perfekt.

Looket ovenover er jeg simpelthen SÅ glad over. Ikke nok med at de ovenstående items er utrolig pæne, så er de ligeså behagelige at være iført, hvilket jo er helt centralt for smukke items – og se lige de seje kvast øreringe også. Det bliver hvert fald ikke sidste gang, at de dukker op herinde ;)

Kimonoen er helt perfekt til alle slags anledninger, da jeg selv er temmelig (og med temmelig læs: vanvittig) glad for kimonoer bl.a. ud over jeans, kjoler eller som et lille slag over sig til at gå rundt i herhjemme. Ligeledes til sommer er det perfekt at have en kimono med sig, da det danske vejr jo har en tendens til at skifte meget pludseligt. Denne kimono er let i sit materiale, hvilket gør den yderst behagelig og ikke mindst let at style til forskellige looks.

Den smukke blonde bralette bliver jeg simpelthen også nød til at knytte nogle ord til, selvom billederne ovenover fremviser dens smukke detaljer. Jeg er selv kæmpe fan af, at der “sker noget” både foran og bagpå. Det er så ærgerligt sommetider, at ryggen bare er et par almindelige stropper. Derfor er denne simpelthen så funktionel, da den kan pifte ethvert look op med sine detaljer.

Hvad synes i om looket? Og ikke mindst om de ovenstående items?

// Helena

billede-dk-1

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Yellow top // The 70's