On my mind: Ganni swimwear

Yellow skirt // Vacation

img_4833

nr-4

img_4861

nr-3

img_4854

nr-2 img_4852nr-1

Yellow skirt: Zara – Ruffle blouse: Mango – Earrings: Mango – Embroidery bag: My grandma’s – Rings: Hvisk – Love Letter: Jane Kønig

Åh, så ramte fredagen. Jeg har glædet mig SÅ vanvittig meget til, at påskeferien nu endelig er her. Hold nu op. Fejringen af ferien begyndte tidligt, da vi fik “stærfri” kl.10:30, som er en tradition på mit gym hvert forår. Vi tog dermed ned for at fejre dét på “Café Conrads”, og i aften står den på en festlig 19-års hos min veninde.

Looket ovenover så i et lille sneak peek på i lørdags, HER, og jeg er så vild med de mange fine detaljer, der er integreret i looket.

Den smukke bluse med flæser samt brillerne og øreringene er fra London af, da jeg var på studietur i slutningen af marts. Se det første look derfra lige HER. Den meget gule nederdel købte jeg, da min familie og jeg var i Malmø i vinterferien, HER. Den sætter virkelig kulør på – ingen tvivl ;)

Hvad synes i om ovenstående look?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

On my mind: Ganni swimwear