Basics by "Storm & Marie"

Workout // Running

IMG_2302

IMG_2290

IMG_2296

IMG_2298

Stella McCartney x Adidas træningssneakers – B&O A1 højtaler (HER) – Nike sports bh (HER)

Træning har været i et stort fokus i 2017 for mig – OG det er med en god grund, da jeg om præcis 1 uge, d. 6 maj, skal løbe mit 2. halvmarathon. Lillebælt halvmarathon. Jeg glæder mig ret så meget til det, og til at mærke de mange kilometer i benene.

Udover løb, så har træning generelt også fyldt meget, hvor ovenstående items ligger højt på min must-have-liste, når jeg skal træne herhjemme eller i fitness. Min løbe-must-have-liste ser lidt anderledes ud, hvor jeg har mine nye elskede Gel-Kayano 23 løbesko (HER).

Er der andre derude, der også skal løbe halvmarathon i den nærmeste fremtid?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basics by "Storm & Marie"