Yellow

Wide sleeves // Boulebar

img_3757

nr-3

img_3747

nr-2

img_3763

nr-1

Wide sleeves blouse: Zara – Sneakers: Nike – Pants: Zara – Socks: Calvin Klein – Rings: Hvisk – Star tag: Jane Kønig – Snake bag: HERE

Looket ovenover er helt tilbage fra vinterferien af, hvor min familie og jeg var på “Boulebar”, som jeg er SÅ begejstret for. Vi spillede petanque og spiste god tapas dertil. I kan læse meget mere om stedet i min “Copenhagen guide // Where to eat? #2“. I burde gøre jer selv den tjeneste at tjekke det cool sted ud ;)

Jeg er SÅ vild med ovenstående bluse, som virkelig har vidde på ærmerne. Det er så smukt, og giver en så fin silhuet sammen med det brede bælte.

Jeg befinder mig lige nu i mit yndlings sommerhus sammen med hele min familie. Det er en af de bedste traditioner om året, at vi er samlet alle sammen i mine bedsteforældres sommerhus ved “Himmerland Golf & Spa Resort”

Hvad synes i om looket?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Yellow