Wide sleeves // Boulebar

Tear earrings // Spa day

img_5074

img_5076

Da jeg var i London købte jeg bl.a. disse smukke øreringe med mig hjem fra Mango. De er simpelthen så smukke og tidsløse. Derudover er jeg ret glad ved, at de skiller sig ud i forhold til hoops, som har prydet billedet længe.

I dag står i afslapningens tegn, da vi skal i “Nordic Spa”, som jeg virkelig ser frem til. Hold nu op, hvor bliver det rart at få slappet helt af. “Nordic Spa” er en del af “Himmerland Golf & Spa Resort”, som er dér mine bedsteforældres sommerhus ligger. Dermed har dette også altid været en del af vores påsketradition.

Hvad synes i om ovenstående øreringe? Er de ikke bare fine?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wide sleeves // Boulebar