15 looks #4

On my mind: Watches

watches-blossom

Skagen ur: HER – Pulsar ur: HER – Casio ur: HER – Ganni t-shirt: HER – Baum Und Pferdgarten skirt: HER – Notabene mules: HER

Jeg er så begejstret for smukke armbåndsure – og især ure, der har et maskulint udtryk. Et ur har for mig brug for at være totalt nedtonet og down-to-earth, da uret skal give et lækkert strejf af elegance og maskulinitet, der skal kunne balancere et mere feminint look. Urene ovenover har alle disse karakteristika, som jeg søger i et ur. De er helt underspillede, som dermed giver et meget eksklusivt udtryk.

Urene er fra Uniwatches.dk, som har et sortiment, der spænder over en hel masse forskellige stilarter, som virkelig gør buddet svært, da der er så mange lækre styles at vælge imellem. Mine 3 favoritter ser i ovenover, som ligger i 3 forskellige prisklasser. Dermed er der ingen undskyldning for ikke at anskaffe sig et cool ur til ens look. Som en god bonus til hele snakken om disse cool herligheder er der procenter på og hele 2 års garanti. Derudover er der også gratis fragt. What’s not to like? Oplev udvalget her. 

Jeg har stylet dem sammen med min yndlings t-shirt lige nu fra Ganni. Ganni laver seriøst nogle seje t-shirts, som simpelthen passer så godt til foråret og sommeren, da de fylder outfittet med en cool vibe. Jeg har stylet looket med en smuk nederdel fra Baum Und Pferdgarten, som simpelthen også bare passer SÅ godt til den cool t-shirt. Nederdelen kan bl.a. købes hos Blossom.dk, hvor i kan finde et stort udvalg af Baum und Pferdgarten. Derudover har jeg tilsat de mest smukke røde mules fra Notabene, som jeg crusher rigtig meget på lige nu. De er simpelthen så fine, og de løfter hele outfittet med den iøjenfaldende røde farve. Hele looket holder en behagelig og groovy vibe, som urene ovenover vil kunne passe helt perfekt til.

Hvad synes i om det ovenstående look?

// Helena

billede-dk-1

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

15 looks #4