Embroidery bag

On my mind: RED mules

1492021936

Indlægget indeholder reklame-links

Red mules: HER – Pants: HER – Red lipstick: HER – T-shirt: HER – Earrings: HER

Disse smukke røde Notabene mules kom hjem til mig for under en halv time siden, og jeg er SÅ forelsket i dem. Røde sko – og i særdeleshed mules, er jeg så stor fan af til foråret og sommeren. Jeg glæder mig allerede vildt meget til at få dem på, og til at vise jer dem in action.

Hvad synes i om dem? Er de ikke bare SMUKKE?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Embroidery bag