Yellow skirt // Vacation

Lights // Claire Sofié

img_4600

nr-2

img_4623

img_4619

nr-1

img_4618

Dress: Claire Sofié – Wide sleeves: Minimum – Pink knit: Mads Nørgaard – Rings: Hvisk – Bag: Markberg

Først og fremmest; kan vi lige snakke om denne location. Er den ikke bare cool? Jeg var med det samme sikker på, at dette var stedet, at disse billeder skulle tages. Lysene under denne tunnel i Vejle giver en SÅ cool kontrast til det forårsfine look. Kjolen er blandt mine favoritter lige nu, da den emmer af forår og glæde. Jeg har stylet den med hvide vidde ærmer og en lyserød sweater, da forårsvejret ikke altid er til at regne med ;)

Jeg tager meget snart afsted mod Århus, Odder for at være mere præcis, hvor jeg skal mødes med mine savnede roomies fra min efterskole. Det bliver SÅ hyggeligt at tilbringe de næste to dage i deres selskab. I morgen tager vi ind til Århus, som altid er en så dejlig by, hvor vi skal mødes med to andre piger fra efterskolen. Det bliver dage fyldt med glæde og gensyn.

Nå, nok om mine planer :) Hvad synes i om ovenstående look?

// Helena

billede-dk-1

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Yellow skirt // Vacation