Palms

Silhuet game // Claire Sofié

img_4517

nr-1img_4568

nr-3

img_4410

nr-2

img_4383

Dress: Claire Sofié – Shirt: Zara – Bag: Markberg – Rings: Hvisk – Sneaks: Nike

Jeg er kæmpe fan af oversized skjorter i denne tid, og derfor var der ingen tvivl, da jeg modtog ovenstående smukke kjole fra Claire Sofié med posten forleden, at den skulle styles således. Kjolen er virkelig unik, da der kun findes 200 eksemplar af kjolen. Hele brandet hos Claire Sofié følger netop dette koncept, og derfor skal man være lidt hurtig på tasterne;)

Kjolen er feminin, og dermed var mit mål at tone den ned til et hverdagspræget look. Jeg synes virkelig, at det er blevet et cool look med smukke silhuetter – og især med de fine detaljer skjorten har på ærmerne, sætter prikken over i’et i dette look.

Hvad synes i om looket?

// Helena

the-winner2-1

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Palms