Blue shirt + Gingham checks

On my mind: Swimsuits

1488744146

Ganni sneaks: HER – “Tube” earrings: HER – Swimsuit: HER – Denim ruffle jeans: HER

Indlægget her er fyldt op med items, der står på min ønskeliste lige nu. Både hvad angår de absurd lækre sneakers fra Ganni (kan vi lige tage 2 sekunder til at sætte pris på deres skønhed), men ligeledes også Hvisk’s nye “Tube”-kollektion, som virkelig passer godt ind i more-is-more smykketendensen lige nu, hvor smykkerne gerne må “larme” i looket. Derudover er badedragten så lækker. Generelt er jeg kæmpe fan af badedragter både til brug ved dens funktion, men ligeledes også som top til et par cool denim jeans (ovenstående er SÅ seje).

Hvad synes i om looket ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue shirt + Gingham checks