London baby // Travel

In the streets of Malmo

img_3939

nr-2

img_3948

nr-1

img_3929

Suede jacket: Vintage – Checked wide pants: Envii – Snake bag: HER – Furry knit: Kello – Leather gloves: Markberg – Sneaks: Nike – Scarf: HER

Vi tilbragte en dag i Malmø i vinterferien, som altid er en så hyggelig by. Jeg var iført looket ovenover med min nye vintage strik med pelsdetaljer. Jeg synes virkelig, at den er så cool og speciel. Derudover, så får i lige et look mere, hvor jeg er iført det fine ginghamternet tørklæde (læs med HER), som jeg er ret begejstret for sammen med ruskindsjakken.

Jeg er lige nu i de smukke gader i London (læs også HER), hvilket gør, at dette look bliver det eneste i denne uge – MEN hold nu op, hvor jeg glæder mig til at vise jer London fra min kameralinse, når turen går hjemad.

Hvad synes i om looket?

// Helena

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London baby // Travel