Diamonds are forever // Jane Kønig

Favorite?

favorite1 (HER) – 2 (HER) – 3 (HER) – 4 (HER) – 5 (HER) – 6 (HER) – 7 (HER)

Nu er det blevet tid til en god opsamling på nogle af de seneste looks herinde. Jeg elsker disse indlæg, da de virkelig giver et godt overblik  – og en masse inspiration. Mine favoritter i denne omgang må nok være nr. 2 og nr. 3, da de indeholder mange cool lag.

Det er dog alligevel som at sidde på en café, og skulle vælge imellem en klassisk chokoladekage eller en jordbærtærte til dessert, do you feel me? Hvad skal man lige vælge… (jeg håber ikke, at det var en for crazy sammenligning, haha). *YES, jeg har muligvis en ret stor trang til kage lige nu.

Har i en favorit ovenover?

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diamonds are forever // Jane Kønig