On my mind: Swimsuits

Copenhagen guide: Where to eat? #2

cph-guide-2

Jeg tænkte, at eftersom jeg havde en lille uge i smukke København i vinterferien, var det naturligt at opdatere min “Copenhagen guide”, da jeg simpelthen har flere lækre steder at tilføje til min liste. Se min første guide HER –  eller læs med videre, hvor jeg guider til 4 anbefalingsværdige steder:

1) Bæst: Bæst er blevet kendt for deres unikke hjemmelavede pizzaer, der ligger på en 14. plads over verdens bedste pizzaer. Dette er SÅ forståeligt – hold nu op hvor det smagte. Jeg kan kun sende en anbefaling afsted. ALLE ingredienser er hjemmelavede –  helt fra bund til topping.

Adresse: Guldbergsgade 29, 2200 København N

2) Toldboden: Ikke nok med at stemningen er helt unik, når man træder ind af døren, så smelter den overdådige brunch-buffet også ens brunch-hjerte helt igennem. Der er så mange lækre retter at vælge imellem; fra det helt klassiske brunch med æg/bacon, skyr med granola og et stort kagebord til kødretter og lækre salater. Man gik ikke derfra sulten, det er helt sikkert. Derudover, som billedet også viser, var også smoothie, kaffe og æblemost inkluderet til brunchen. OG dette var seriøst prikken over i’et.

Adresse: Nordre Toldbod, 1259 København K

3) Boulebar: Jeg har virkelig glædet mig til at anbefale dette sted. Boulebar er en pétanque-bar og restaurant, som byder på en über cool indretning med store planter, pétanquebaner (naturligvis) og en stemning, der tilfører dén coolness til stedet. Vi var inde for at spille, og dertil fik vi en god tapas samt et godt glas rosé til. Et sted, der virkelig er et besøg værd.

Adresse: Nørregade 18, 1165 København K

4) Gasoline Grill: En benzinstation, der er indrettet som den københavner-cool burgerbar Gasoline Grill er. Stedet skal virkelig opleves med egne øjne for at forstå det nice koncept. Burgerne hos Gasoline Grill er blandt verdens bedste, og det er der virkelig en god grund til. Det smagte sindssygt godt. Næste burger du skal spise, er sådan én ;)

Adresse: Landgreven 10, 1300 København K

Jeg håber, at i fandt denne guide inspirerende til de næste måltider i hovedstaden. Har i spist på nogle af de ovenstående steder? Eller har i andre steder at tilføje til listen?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my mind: Swimsuits