15 looks #3

Botanical garden

img_4086

nr-2

img_4063

nr-3

img_4055

nr-1

img_4087

Red sweater: Hugo Boss – Ruffle shirt: Zara – Pinstriped pants: Vintage – Snake bag: HER – Star tag: Jane Kønig – Rings: Hvisk

Ovenstående look gav jeg et sneak peek på før jeg tog til London (se HER). Nu da jeg ankom til Danmark i går nat, tænkte jeg, at det var på tide, at i skulle få resten af looket at se. Jeg er SÅ vild med denne location, og det hele spiller bare så fint sammen med outfittet.

London var simpelthen så smuk, og jeg glæder mig crazy meget til at vise nogle looks derfra – og ikke mindst små hyggelige glimt af byen.

Hvad synes i om looket ovenover?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

15 looks #3