Ruffles // CPHFW

Saturday morning

IMG_2717IMG_2716

Dress Scandinavian (HER)  – Hvisk (HER)

I går var en så hyggelig og festlig aften  i selskab med folk fra min gym klasse. Det er altid så skønt at fejre weekendens ankomst.

Jeg har især glædet mig til, at kunne stå op uden vækkeur med god musik og morgenmad. Jeg har simpelthen en uendelig kærlighed til weekendmorgener – hvilket ovenstående billeder også understøtter ret så godt. Det er blot én ting, jeg altid ser meget frem til i løbet af ugen. Jeg håber ikke, at jeg er alene om det? ;)

Weekendens planer står på at få styr på de kommende begivenheder, afleveringer og dén hemmelighed, jeg snart kan afsløre herinde (læs HER). Jeg glæder mig sådan. God lørdag.

// Helena

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruffles // CPHFW