Dreamy wide sleeves

R E D

img_3603

nr.2

IMG_3614

nr-11

IMG_3602

Red sweater: Tommy Hilfiger – Coat: Ganni – Denim: Zara – Tassel earrings: Homemade – Bag: Markberg

Jeg viste jer et sneak peek på dette look HER, da jeg fortalte om min glædelige nyhed med hensyn til, at jeg nu er blevet en del af LOOKLAB. Jeg er vild med looket ovenover med en god kombination af farven rød og denim. Jeg synes, at det fungerer aldeles godt med de lyserøde perleøreringe til, da de giver et godt modspil til den røde sweater. Derudover er jeg crazy vild med disse jeans med flere toner af den blå denim farve.

Hvad synes i om looket?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy wide sleeves