White shirt // Vacation

On my mind: Red and patent leather

red-and-leather

Patent skirt: &OtherStories, HER – Red sweater: Envii, HER – Pumps: Ganni, HER – Shell earrings: Jane Kønig, HER

Jeg er så vild med farven rød lige nu. Jeg ved ikke, om det er fordi, foråret er på vej, og jeg får en trang til at se på farver, eller om det simpelthen “bare” er en ny trend, jeg crusher på. Ligegyldigt hvad, skal farven på – og MEGET gerne i en sammenhæng med et item i lak. Lak er noget, jeg er ret stor fan af lige nu. Derfor består ovenstående look selvfølgelig også af items med lak og farven rød ;)

Hvad synes i om looket ovenover?

// Helena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White shirt // Vacation